10 maart 2008

Lotus Truckstop is weer open!

Driewerf hoera en zingt jubilaté, de Lotus is weer open. Mijn favoriete ochtendlijke koffieslurpstation op de E17 was een weekje dicht wegens werken aan het kapotgereden rechterrijvak in de richting Antwerpen-Gent. Wijlst voornoemde werken werd het interieur van de truckstop eveneens wat opgefrist. Het moet gezegd, het is erg gezellig geworden met warme tinten.

In deze stopplaats ontmoet men echt mensen van allerlei pluimage. Dat gaat van de welopgevoede en stijlvolle koffieleverancier over de wat verwaarloosd uitziende vertegenwoordigers van een groot Frans merk in producten en systemen voor elektrische installaties en informatienetwerken, senioren uit de sector van het witgoed en sanitaire installatie's, de betere schouwvegers die nog zélf op het dak kruipen, vrachtwagenchauffeurs met bouwvakkers-inkijk, verdwaalde Hollanders die in hun rottigste Frans vragen "parjlee foe franseej?" "Ikke wel, gij duidelijk nie", afin u vraagt het wij hebben het.
Mocht u ook ooit eens de E17 Antwerpen-Gent gebruiken, stop dan net voor Gentbrugge en geniet er van een heerlijke bak koffie, volgens mensen die het kunnen weten (wie ben ik om hen tegen te spreken) zelfs een file waard...


Cool runnings,
Emmanuel

1 opmerking:

Anoniem zei

re c'est ton magasin