20 augustus 2011

Als vrienden drinken voor kameraden...



We zaten heerlijk te keuvelen op het terras van het plaatselijke betere café. Pintje drinken, pintje bestellen. Tot plots iemand opmerkte dat de bestellingen opgenomen werden door mensen met verdacht fel rode t-shirts met een nogal opvallende verwijzing naar een Belgisch merk van bronwater.

"'t Is niet waar?!" schreeuwde iemand. "Waar is hier de nooduitgang!" riep een ander. "We zitten in de val!" stamelde nog een andere vriend. We waren er met onze ogen open ingelopen, die namiddag ging een deel van de opbrengst van het terras naar de lokale afdeling van de Saciolisten, Sicialosten, Lasiocisten, ik kan het woord blijkbaar maar niet correct schrijven. Enfin, naar de partij van de mensen die maar één plateau tegelijk kunnen dragen.

Om van de eerste emoties te bekomen waagden we nog maar eens een bestelling. De biertjes en chips smaakten niet echt anders. Meer nog, ze smaakten lekkerder! Maar dat kwam eigenlijk door het gezelschap en de goede gesprekken, ha ja, want wij zijn nogal eens een bende goede-gesprekkers hoor ;-)


Cool runnings,

Emmanuel

1 opmerking:

Jan V. zei

Hahaha .... Ai, oei, dat moet een héél pijnlijke vaststelling geweest zijn voor U, maar nu je het zegt, het was idd wel zo ;)