24 juli 2011

"Quetzal" geen quatsch!



Gisteren met mijn Drie Biggetjes toch maar eens naar Gent gereden, het weer was goed te doen en de sfeer zat er bij alledrie de dames duidelijk in.
We gingen naar de chocolade bar Quetzal om er een chocoladfondue te proberen. Althans, dat hebben de dochters gedaan want ik heb het niet zo voor chocolade. Het enige wat chocoladeboeren en ik gemeenschappelijk hebben is dat ons basisproduct van bonen afkomstig is.

De geur, diehards zullen het "aroma" noemen, slaat je bij het binnenkomen eerst een metertje achteruit maar de brede glimlach van het meisje achter de bar werkt aanstekelijk en voor je 't weet heb je de kaart met diverse lekkernijen vast.
Onvoorstelbaar wat je met die bruine of witte caloriebommen zoal kan doen en drinken. De dochters kozen dus de chocoladefondue met vers fruit en koekjes, een beker dubbele chocoladeshot, een beker chocolademelk met chocolade-marshmallows, twee brownies en een zakje chocolade om mee te nemen.
Chocolade dus...

De moeite waard. Niet voor elke week maar wel leuk en zeker een aanrader voor al diegenen die geen schrik hebben van protesterende levers, panikerende tandvullingen, ...

Cool runnings,

Emmanuel

3 opmerkingen:

Nathalie Czech zei

Anciaux heeft het weer eens goed gezegd! Jouw 3 dames hebben smaak, mijn speekselklieren kloppen overuren bij het zien van zo'n plateau... Het Pavlov-effect zullen we maar zeggen...

Carla zei

Volgende keer neem je Nathalie mee, dan moet ze niet zitten kwijlen boven haar pc.

Anoniem zei

't was heeeeel lekker echt waar.
muis