09 mei 2008

Den Helder hééft het


Den Helder heeft vele mooie mokkels voortgebracht, daarover zijn zelfs de lelijke mokkels het eens. Welnu met één van die eerste exemplaren, in casu Sandra Gerritje Wajer zijnde mijn eega, ben ik vorig xl-weekend op reis geweest naar die marinestad in Noord-Holland. De beide keuters waren vanzelfsprekend ook mee. Het was een fantastische (te) korte vakantie. Het weer zat bangelijk goed mee, de kinderen waren relatief goed te doen en de mensen ter plekke waren meer dan vriendelijk. We struinden door de mooie stukjes van de oude stad, wandelden langs de dijken en over het strand, bekeken de oude schepen op de scheepswerf. Mooi, mooi, mooi. Sandra vertelde honderduit over haar jeugdjaren als wittekop en dochter van een papa bij de Marine (voor mijn schoonpa moet dat waarschijnlijk Koninklijke Marine zijn). Ze was zichtbaar gelukkig weer eens in haar geboortestad te zijn.
We logeerden in Julianadorp-aan-Zee. De omgeving rond het appartement stond vol met tulpen, het is daar dan ook een groot stuk van de fameuze "bollenstreek". Vanop het terras konden we de duinen zien en de zee horen... Dat was pas relaxed wakker worden, zeg!
Cool runnings,
Emmanuel

1 opmerking:

Anoniem zei

neen neen! Den Helder HAD het!!!!!en nu HET weg is daalt die vredige rust terug neder in deze ongerepte streek..........